Stromende_beek. Image: Infobron

Artikelen

In Fenedex Press nr 369, september 2012, staat op bladzijde 20 een door Infobron geschreven stukje "Marktmogelijkheden in Zweden; een kind kan de was doen". Zweden importeert voornamelijk elektronika, confectie en voedsel. Daarnaast is Zweden ook een luilekkerland voor producten voor kinderen........
Lees het volledige artikel hier.

In HISWA Magazine nr 1, februari 2012, jaargang 19 staat op bladzijde 70 een door Infobron geschreven stukje met Marktinformatie over Zweden.
Lees het volledige artikel hier.

Met een nieuw en uniek Israëlisch revalidatieproduct ging Cees Zuiderwijk, Director International Business Development Bioness, na de Nederlandse de Zweedse markt op. Zijn weloverwogen marktbenadering bleek goed aan te sluiten bij de mentaliteit van de Zweden, zodat hij snel hun vertrouwen wist te winnen.
Lees het volledige artikel hier.

   

Pippi Langkous, Karlsson van het dak, Wallander en de Millenium Trilogie" Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens iets van een Zweed gelezen. Heel wat van deze lezers hebben ook wel eens een voet aan land gezet.
Lees het volledige artikel hier.

   

Het koninkrijk Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland en is ongeveer 11x zo groot als Nederland. Zweden is voor ongeveer de helft bedekt met bossen en de cultuurgrond beslaat 11%.
Lees het volledige artikel hier.